ΤΑ ΚΕΛΛΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ

ΤΑ ΚΕΛΛΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ
Και στα Κελλιά με χρώματα άσπρα και ήλιο μεθούν

martedì 10 aprile 2018

TORNEO DI TAVLI A NAPOLI. Τουρνουά ΤΑΒΛΙ στη Νάπολη με φραπέ και κομπολόι


Ιδιαίτερα αναστατωμένοι είναι τις τελευταίες ώρες οι κάτοικοι της Νάπολης, έπειτα από την ανάρμοστη συμπεριφορά την οποία επέδειξε ο Σωτήρης Π., ο οποίος πέρασε το βράδυ του στο κρατητήριο καθώς συνελήφθη επ' αυτοφώρω να επιδίδεται σε παρτίδα ταβλιού δίχως ταυτόχρονα να πίνει φραπέ.
Ο 50χρονος, επισκέφθηκε την κεντρική καφετέρια FOQUS, στο κέντρο της πόλης τις απογευματινές ώρες, για τάβλι και παρακολούθηση της «κίνησης» μαζί με τον συμπατριώτη του Μάρκο Ν. Οι πρώτες ζαριές είχαν ήδη πραγματοποιηθεί, όταν η σερβιτόρα τους πλαισίωσε για να πάρει την παραγγελία τους.
«Τι φραπεδάκια να σας φέρω;», ρώτησε τους δύο φίλους, με τον Μάρκο να ζητάει έναν γλυκό και τον Σωτήρη να απαντάει πως προτιμά να πιει έναν ζεστό καπουτσίνο. Στο μαγαζί επικράτησε αμέσως νεκρική σιγή, με όλους τους θαμώνες να παρακολουθούν αποσβωλωμένοι τον μεσήλικα να κάνει πόρτες απολαμβάνοντας τον καπουτσίνο του. Ένας πελάτης όμως φαίνεται πως δεν άντεξε το αποτρόπαιο θέαμα, καλώντας τελικά την αστυνομία, η οποία και προχώρησε στη σύλληψη του 50χρονου.

«Αυτές δεν είναι εικόνες που θέλουμε να βλέπουμε. Σε λίγο θα έρχονται για καφέ και δεν θα παίζουν καν τάβλι. Ελπίζω ο χρόνος του στην στενή να τον συνετίσει», σχολίασε ρουφώντας μια γουλιά φραπέ ο κύριος Αριστείδης, θαμώνας της καφετέριας FOQUS τα τελευταία 40 χρόνια.
Ο «Κελλιανός» παρακολουθεί στενά την πρωτοφανή πρόκληση του Σωτήρη και θα επανέλθει για ο,τιδήποτε νεώτερο.













Nessun commento:

Posta un commento